Handling with Care

HandlingWithCare-4

Handling with care is een start-up bedrijf dat ervoor zorgt dat pakketten goed en netjes verpakt en verzonden worden. Het logo werd ontwikkeld door een collega van mij, waarna ik het webdesign op mij heb genomen.

De vorm van het logo heb ik terug laten komen in de foto/video slider bovenin de site en ook in de footer van de website. Dit geeft een zeer herkenbaar design aan de site, waardoor nieuwe klanten de site beter zullen onthouden.

Ook de typografie is zeer herkenbaar. Deze heb ik uit het logo overgenomen in de koppen van de site. Voor de platte tekst heb ik een rustiger en duidelijker leesbaar font gekozen, omdat dit kleinere en grotere stukken tekst zijn. De koppen vallen zo goed op, waardoor de pagina makkelijk scanbaar is voor de bezoeker.

Ook de stippellijnen in het logo heb ik verwerkt in de website als seperators, om aan te geven wanneer er een nieuw stuk content begint.

Bekijk hier de website van Handling with care >